Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Серіали онлайн [5]
Серіали онлайн
Російські серіали [1]
Серіали українською мовою [16]
Наше опитування
Мій улюблений серіал це...
Всього відповідей: 2308
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів


Рік: 2008-2009
Жанр: Бойовик, комедія
Режисер: Мет Нікс, Джон Т.Кречмер, Тім Мейтісон та ін.
В ролях: Джері Донован, Брюс Кембел, Габріель Анвар, Брендон Моріс, Ричард Шіф та ін.

Опис: «Мене звати Майкл Вестен. Я – шпигун. Я не працю ні на одну з міжнародних спецслужб. Мною керує тільки бажання займатися улюбленим ділом і гроші, які це діло приносить…» «Секретна операція в Нігерії була зірвана – мене хтось підставив… Я чудом залишився живим… Але втрачаю свідомість в літаку» «Я опритомнів не знати де і побачив поряд зі мною мою колишню дівчину, Фіону…» «Як я опинився в Маямі, місті мого дитинства?... За мною постійно стежать люди з ФБР…» «Все, що я знаю – хтось хоче, щоб я жив в Маямі, без права виїзду. В іншому випадку, на ноги будуть підняті всі сили міліції, ФБР, ЦРУ, і з такої ситуації мені в ... Читати далі »
Переглядів: 2508 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-04 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: Драма, комедія
Режисер: Ліз Бріхіс, Лінда Валем
В ролях: Іді Фалько, Пітер Фасінелі, Домінік Фумуса, Пол Шульц та ін.

Опис: Сестра Джек - похмура комедія, яка може бути як смішною, так і сумною. Іді Фалько грає головну героїню, Джекі О’Херлі, вольову і талановиту – але дуже зіпсовану – медсестру швидкої допомоги в лікарні Нью-Йорка. Відхилившись від церкви католичка, яка має слабкість до Віко дину і Адреналіну, Джукі намагається творити свою справедливість в лікарні. Кожний день для неї – нелегкий вибір між пацієнтами, лікарями, між іншими медсестрами і власними слабкістями.

Переклад: Російський, аматорський, двоголосний (1001cinema)

Якість: HDTVRip
Відео: 624x352 (1.77:1), 25 fps, ~1023 kbps avg
Аудіо: MPEG Layer 3, 2 ch, 48 ... Читати далі »
Переглядів: 1622 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-03 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: Драма, жахи, фантастика, фентезі
Режисер: Алан Болл та ін.
В ролях: Анна Пакуін, Стівен Моєр, Раян Квантен, Сем Трамел, Брук Керр та ін.

Опис: Драма відбувається в Луїзіані. Вампіри всюди… Вони за кожним поворотом, під кожним ліжком, і в кожному барі. Пару років назад вони відкрито заявили про своє існування, і почали вимагати щоб люди признали їхні конституційні права. Японці винайшли спеціальну штучну кров, щоб задовольнити природні потреби вампірів. Головна героїня – офіціантка, з звучним іменем Сьюкі Стекхаус володія незвичайним даром – вона вміє читати думки. Молода, наївна, і нічого не підозрюючи, вона працювала за 10$ в день + чайові. І одного разу їй повезло зустріти молодого вампіра по імені Біл. Сьюкі закохується в нього, і рятує від болісної смерті…

Переклад ... Читати далі »
Переглядів: 3209 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-02 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: драма
Режисер: Кларк Джонсон, Роберт Швентке та ін.

Опис: Доктор Лайтман, як і доктор Хаус, вважає, що всі брешуть. І щоб доказати це, йому достатньо всього лиш пару хвилин поспілкуватися з людиною. Любий рух, жест, любе необдумане слово можуть показати в вас брехуна. Потрібно лиш це побачити. Середньостатистичний чоловік бреше три рази за десять хвилин розмови. Завдання доктора Лайтмана і його колег – розпізнати цю брехню, і, використовуючи свої таланти, вони рятують невиних від в’язниці і сажають за решітку злочинців. До агентства Лайтмана звертаються за допомогою федерали, уряд, Конгрес і навіть президент Казахстану. Але чи може чоловік бути щасливим, якщо бачить, що всі навкруги постійно брешуть?..

Переклад: Російський, багатоголосний, професійний (від 1 каналу – Росія) релі ... Читати далі »
Переглядів: 3836 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-01 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: драма
Режисер: Кларк Джонсон, Роберт Швентке та ін.

Опис: Доктор Лайтман, як і доктор Хаус, вважає, що всі брешуть. І щоб доказати це, йому достатньо всього лиш пару хвилин поспілкуватися з людиною. Любий рух, жест, любе необдумане слово можуть показати в вас брехуна. Потрібно лиш це побачити. Середньостатистичний чоловік бреше три рази за десять хвилин розмови. Завдання доктора Лайтмана і його колег – розпізнати цю брехню, і, використовуючи свої таланти, вони рятують невиних від в’язниці і сажають за решітку злочинців. До агентства Лайтмана звертаються за допомогою федерали, уряд, Конгрес і навіть президент Казахстану. Але чи може чоловік бути щасливим, якщо бачить, що всі навкруги постійно брешуть?..

Переклад: Російський, багатоголосний, професійний (від 1 каналу – Росія) рел ... Читати далі »
Переглядів: 3070 | Додав: Admin | Дата: 2009-10-22 | Комментарі (0)



Рік: 2008-2009
Жанр: комедія
Режисер: Марк Сендровскі
В ролях: Джоні Галекі, Джим Парсонс, Кейлі Куоко, Саймо Хельберг, Кунал Наяр та ін.

Опис: Два геніальні фізики, Леонард і Шелдон, які розуміють як працює «всесвіт». Але їхня геніальність ніяк не допомагає їм спілкуватися з людьми, особливо з жінками. Все починає змінюватися, коли біля них поселяється красуння Пені. Коли Леонард і Шелдон зустрічають Пені, Леонард зразу ж починає цікавитися нею. Він бачить в спілкуванні з Пені великий перспективу… , аж до кохання, але Шелдон розуміє, що мріям його друга не судилось виповнитися. Варто також відмітити пару дивних друзів цих фізиків: Уолоіс, який люьить використовувати фрази на різних мовах, включно російську і Раждес Кутрапалі, який німіє при зустрічі з жінками.

Переклад:
Російський, про ... Читати далі »
Переглядів: 4943 | Додав: Admin | Дата: 2009-10-21 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: Детектив, драма, комедія
Режисер: Ендрю У. Марлоу
В ролях: Натан Філіон, Моллі С. Куін, Сімус Девер, Джон Уертас, Темела Джонс, Стана Катич та ін.

Опис: Знайомтесь, Ричард Касл – успішний письменник детективного жанру, який в останній книзі вбив свого головного героя. Але здається, що одному із читачів його таланту книги сподобались трошки забагато – в місті появився імітатор, яки чинить злочини, з убивчою точністю копіюючи способи, якими Касл убивав в своїх творах. І от одног разу Касл був викликаний в відділ убивств Нью-йорської міліції, щоб допомогти знайти вбивцю.

Переклад:
Російський, професійний, багатоголосний Novafilm.tv

Якість: HDTVRip
Відео: 624x352 23.98fps 1019Kbps
Аудіо: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128Kbps
... Читати далі »
Переглядів: 1287 | Додав: Admin | Дата: 2009-10-11 | Комментарі (0)



Рік: 2006-2007
Жанр: Пригоди, драма, комедія
Режисер: Метью Аванс, Домінік Мангела
В ролях: Джонас Армстронг, Ричард Ермітаж, Кейт Ален, Гордон Кеннеді, Сем Тротон, Джо Армстронг, Гаррі Лойд, Анджеліна Джай, Майкл Елвін та ін.

Опис: Знаменита легенда про захисників бідних, борця за справедливість і самого кращого стрілка з лука – Робіна Гуда. Робін Гуд повертається додому із хресного походу родинний дім в Локслі і бачить там голодуючих і замучених людей. В усьому винуватий новий намісник – Шериф, який наклав великий податок і жорстокі порядки. Робін зразу розуміє, що покарати Шерифа можна тільки якщо взяти владу в свої руки за допомогою лука і стріл. Він наповнений впевненістю, навіть якщо для цього буде потрібно відмовитися від свого титулу і земель.

Переклад: Російський, двоголосний, професійний

Якість: DVDRip < ... Читати далі »
Переглядів: 2919 | Додав: Admin | Дата: 2009-10-10 | Комментарі (0)



Рік: 2008
Жанр: Драма, фентезі, пригоди
Режисер: James Hawes
В ролях: Colin Morgan, John Hurt, Anthony Head, Katie McGrath, Eve Myles, Richard Wilson, Caroline Faber, Gary Oliver, Ed Coleman, Bradley James, Angel Coulby, Louise Dylan

Опис: Королівство Камелот погружено в хаос. Чародійство і чаклунство сіють лихо серед людей. Прийшовши до влади Утер Педрагон забороняє чаклунство під страхом смерті, виганяє чаклунів, убиває всіх драконів, залишає в підземелі лиш одного. Через 20 років в Камелот прибуває Мерлін, дитина дівчини, народженої з чаклунськими вміннями. Він стає помічником придвірного лікаря, Гаюса, який допомагає знайти йому спосіб застосування його дарів. Виконуючи одне із доручень Гаюса, він виходить в бій з воїном, який виявляється сином короля, Артуром, і попадає в тюрму. Там він вперше ... Читати далі »
Переглядів: 3806 | Додав: Admin | Дата: 2009-10-07 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: Фантастика
Режисер: Ерік Брес та ін.
В ролях: Мет Даллас, Маргарит МакІнтайр, Брюс Томас, Ейріл Мейсон та ін.

Опис: Заповнений таємницею, Кайл дивиться на світ очима новонародженого, але чи побачить він, що небезпека постійно буде з’являтися у його житі. Кайл приходить до тями у лісі. Він не знає хто він, звідки, як сюди попав. На першій ж хвилині свого нового життя він зустрічається лицем до лиця із змією. Він не вміє говорити, їсти, пити, спати. Він не вміє нічого. Він – новонароджений. Крім усього іншого у нього нема пупка. Кайл попадає в сім’ю, де його оточують опікою і увагою, але кругом стільки незрозумілого і небезпечного… дівчат … Його ніхто не шукає, але за ним спостерігають.

Переклад: Професійний (одноголосний MaxMeister)

Якість: HdtvRip
Відео: 624x352, 23.976 fps
Аудіо: 44.1 kH ... Читати далі »
Переглядів: 2825 | Додав: Admin | Дата: 2009-10-07 | Комментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 12 13 »
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
500
Архів записів
Друзі сайту
Січкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі!pepeh.org.ua - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого Сериалы скачать бесплатноСайт Українських Націонаістів neosky StaRuh.org.ua - є все =) програми,музика,фільми, відео,книги,ігри, Електронні журнали,безкоштовно Все про кращі телевізійні серіали
Наша кнопка
Серіали із усього світу






Лічильники
Счетчик и проверка тИЦ и PR Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Пошук
Copyright MyCorp © 2024