Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Серіали онлайн [5]
Серіали онлайн
Російські серіали [1]
Серіали українською мовою [16]
Наше опитування
Мій улюблений серіал це...
Всього відповідей: 2308
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів



Рік: 2009
Жанр: драма
Режисер: Кларк Джонсон, Роберт Швентке та ін.

Опис: Доктор Лайтман, як і доктор Хаус, вважає, що всі брешуть. І щоб доказати це, йому достатньо всього лиш пару хвилин поспілкуватися з людиною. Любий рух, жест, любе необдумане слово можуть показати в вас брехуна. Потрібно лиш це побачити. Середньостатистичний чоловік бреше три рази за десять хвилин розмови. Завдання доктора Лайтмана і його колег – розпізнати цю брехню, і, використовуючи свої таланти, вони рятують невиних від в’язниці і сажають за решітку злочинців. До агентства Лайтмана звертаються за допомогою федерали, уряд, Конгрес і навіть президент Казахстану. Але чи може чоловік бути щасливим, якщо бачить, що всі навкруги постійно брешуть?.. < ... Читати далі »
Категорія: Серіали онлайн | Переглядів: 6174 | Додав: Admin | Дата: 2010-03-21 | Комментарі (5)



Рік: 2009
Жанр: Драма, фантастика, трилер, бойовик
Режисер: Джосс Уідон
В ролях: Епіза Душку (Еко), Емі Акер (Клер Саундерс), Рід Даймонд (Лауренс Домінік), Енвер Гьокай (Віктор), Фран Кранц (Шофер Брінк), Дічен Лахман (Сієра), Гаррі Ленікс (Байд Ленгтон) та ін.

Опис: Це місце таємне і незаконне. Це місце, де виповняються бажання. Це Ляльковий дім. Тільки люди з достатньою кількістю грошей і потрібними зв’язками можуть використовувати послуги цього місця – найняти «Активних» людей, які запрограмовані на виконання любих потреб, виповнення навіть самого бажаного бажання клієнта. У Еко, однієї з «Активних», щось іде не так. Вона починає згадувати своє минуле – минулі завдання і ролі, які грала. І Еко починає задумуватися, хто ж вона є насправді…

Переклад: Російський, аматорський 1001cinema.ru [Morti ... Читати далі »
Переглядів: 2976 | Додав: Admin | Дата: 2010-03-09 | Комментарі (3)




Рік: 1998-2007
Жанр: драма комедія
Режисер: Дарен Стар
В ролях: Сара Джесіка Паркер, Кім Кетрал, Крістін Девіс, Синтія Ніксон та ін.


Опис: Чим відрізняється відношення до сексу у чоловіків і жінок? Таким запитанням заклопотана журналістка Кері Бредшоу (Сара Джесіка Паркер). В одному з видань вона веде тематичну колонку на тему кохання і проводить власні журналістські розслідування по цій темі. Кожна серія - це свого роду розслідування на нову тему і нескінчені романтичні побачення Кері і трьох її сексуальних подруг.
Кері, Міранда, Шарлота і саманта - чотири виражені особистості, чотири погляди на житт ... Читати далі »
Переглядів: 14054 | Додав: Admin | Дата: 2010-01-19 | Комментарі (0)




Рік: 2005-2006
Жанр: Пригоди,Драма,Триллер,
Режисер: Брет Ратнер
В ролях: Вентворт Міллер (Майкл Скофілд), Домінік Пьорсел (Лінкольн Бероуз), Роберт Неппер (Теодор ”Ті-Бег” Бегвелл), Амаури Ноласко (Фернандо Сукре), Уейд Уіліамс (Бред Белік), Уіліам Фіхтнер (Александр Махоуні) та ін.

Опис: Лінкольн Бероуз, хлопець з поганою вдачею, в минулому наркоман - знаходиться під наглядом у тюрмі суворого режиму "Фокс Рівер" в очікувані смертної кари за вбивство брата віце-президента.Звісно, він цього злочину не скоїв. Тому молодший брат Лінкольна Майкл Скофілд вирішує врятувати свого брата і влаштувати втечу з в’язниці. Для реалізації свого плату він влаштовує фальшиве пограбування банку і при арешті просить ув’язнити його в туж саму ... Читати далі »
Переглядів: 8801 | Додав: Admin | Дата: 2010-01-07 | Комментарі (1)



Режиссер:Сергей Арланов
В ролях: Борис Щербаков, Роман Мадянов, Ольга Фадеева, Алексей Маклаков
Борис Щербаков ("Белое золото"), Роман Мадянов ("Штрафбат"), Ольга Фадеева и Алексей Маклаков в лирической комедии "Солдаты".

О фильме:
... Читати далі »
Категорія: Російські серіали | Переглядів: 4737 | Додав: Admin | Дата: 2009-12-14 | Комментарі (0)



Рік: 2008
Жанр: Комедія, Драма Режисер: Bryan Singer
У ролях: Х'ю Лорі (Dr. Gregory House), Ліза Едельштайн (Dr. Lisa Cuddy), Омар Еппс (Dr. Eric Foreman), Роберт Шон Леонард (Dr. James Wilson), Джесі Спенсер (Dr. Robert Chase), Дженніфер Моріссон (Dr. Allison Cameron)

Опис: Серіал House, M.D. розповідає про команду лікарів, які повинні правильно поставити діагноз хвороби пацієнта і врятувати його. В принципі серіал вдає із себе варіацію схеми «лікар як детектив», але на відміну від решти серіалів, де лікарі обстежують вже мертвого пацієнта, в House, M.D. хворий знаходиться ще в живих. Очолює команду доктор Грегорі Хауз, який ходить з паличкою після того, як його м'язовий інфаркт в правій нозі запізно правильно діагностували. Як лікар Хауз просто геній, але сам не відрізняється проникливістю в спілкуванні з хвор ... Читати далі »
Категорія: Серіали українською мовою | Переглядів: 3250 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-19 | Комментарі (4)



Рік: 2009
Жанр: трилер, фантастика, жахи, драма, детектив
Режисер: Джей Джей Абрамс, Браян Берк, Апекс Грейвз
В ролях: Джошуа ДжексонЮ Джон Нобль, Шарлота Ремплінг, Анна Торв та ін.

Опис: Новий проект легендарного Джей Джей Абрамса. Агент ФБР Олівія Данем стикається з нез'ясовним, але украй руйнівним феноменом, загрожуючим людству пандемією в випадку глобального розповсюдження. В процесі розслідування до справи притягується доктор Уолтер Бішоп, вчений, багато років назад поміщений в психіатричну лікарню, а його син – Пітер. На борту літака, який летів з Німеччини до США, дивного вигляду пасажир шприцом водить собі рідину і починає танути на очах в прямому сенсі слова. Хвороба швидко розповсюджується по салону, і в подальшому спорожнілий авіалайнер пробивається через грозову зону, ведений одним лиш автопі ... Читати далі »
Переглядів: 2609 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-17 | Комментарі (0)

7

Рік: 2009
Жанр: Драма, фентезі, пригоди
Режисер: James Hawes
В ролях: Colin Morgan, John Hurt, Anthony Head, Katie McGrath, Eve Myles, Richard Wilson, Caroline Faber, Gary Oliver, Ed Coleman, Bradley James, Angel Coulby, Louise Dylan

Опис: Королівство Камелот погружено в хаос. Чародійство і чаклунство сіють лихо серед людей. Прийшовши до влади Утер Педрагон забороняє чаклунство під страхом смерті, виганяє чаклунів, убиває всіх драконів, залишає в підземелі лиш одного. Через 20 років в Камелот прибуває Мерлін, дитина дівчини, народженої з чаклунськими вміннями. Він стає помічником придвірного лікаря, Гаюса, який допомагає знайти йому спосіб застосування його дарів. Виконуючи одне із доручень Гаюса, він виходить в бій з воїном, який виявляється сином короля, Артуром, і попадає в тюрму. Там він вперше чує к ... Читати далі »
Переглядів: 5003 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-15 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: Фантастика, жахи, драма
Режисер: Martin Wood
В ролях: Amanda Tapping, Robin Dunne, Емілі Уллерап та ін.

Опис:
Сховище розказує про історії доктора Хеллен Магнус, яка розшукує різного виду жахливих створінь (також відомих як "анормальні”). Деяких із них потрібно тримати під замком заради безпеки людей. В цьому їй допомагає її колега доктор Уілл Зімерман, безстрашна і інколи безрозсудна дочка Ешлі, черезчур балакучий комп’ютерний геній і спеціаліст по безпеці Генрі Фос, а також Бігфут – мовчазний неандерталець, наділений інтелектом.

Переклад:
Російський, двоголосний 1001cinеma.tv

Якість:
HDTVRip
Відео: 624x352 23.98fps 1007Kbps
Аудіо: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 128Kbps

Переглядів: 2693 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-14 | Комментарі (0)



Рік: 2009
Жанр: трилер, драма, кримінал, детектив
Режисер: Майкл Куеста, Тоні Головін, Кейт Гордон В ролях: Майкл С. Холл, Джулі Белл, Дженіфер Карпетнер, Ерік Кінг, Лорен Велез, Девід Зайяс, Джеймс Ремар, Крістіна Робінзон, Даніель Голдман та ін.

Опис: Я – Дек стер. Декстер Морган. Я працюю судмедекспертом в міліції Маямі. Я не розумію кохання, мені байдужий секс, і в мене нема почутів. А ще я також серійний вбивця. Мій батько був міліціонером, і чудово навчив мене ховати докази. Звичайним громадянам не варто мене боятися, я вбиваю тільки злочинцв, негідників, до яких чомусь не змогла або не хотіла добратися міліція. Я вбиваю їх, акуратно розпилюю на частини, і позбавляюся від трупів. Вбивство для мене – творчий акт, мистецтво. Але одного разу… В Маямі зявляється не хто інший, а такий же як і я. Навіть переплюнувши ... Читати далі »
Переглядів: 2352 | Додав: Admin | Дата: 2009-11-05 | Комментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 »
Форма входу
Логін:
Пароль:
Міні-чат
500
Архів записів
Друзі сайту
Січкарня - портал української молоді! Програми, фільми, музика, українізації та багато цікавого на нашому порталі!pepeh.org.ua - Це програми, ігри, фільми, новини і багато чого іншого Сериалы скачать бесплатноСайт Українських Націонаістів neosky StaRuh.org.ua - є все =) програми,музика,фільми, відео,книги,ігри, Електронні журнали,безкоштовно Все про кращі телевізійні серіали
Наша кнопка
Серіали із усього світу






Лічильники
Счетчик и проверка тИЦ и PR Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
Пошук
Copyright MyCorp © 2024